Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

10
nov
Blogs

Even voorstellen...Maarten!

10 november 2020

De stap van groot Amerikaanse concern in het centrum van mijn woonplaats Rotterdam naar een kleine lokale speler in Breda. Waarom zou iemand die zetten? Dat zal ik hieronder proberen uit te leggen. 

Mijn naam is Maarten Toornstra, ik ben 34 en ik kom dus uit Rotterdam. Op 1 september ben ik begonnen bij CCI Groep als Business Development Manager. Een bijzondere tijd om te beginnen aan een nieuwe baan: de meeste van mijn nieuwe collega’s en klanten heb ik alleen nog virtueel ontmoet.    
CCI is een kleine club, maar wel één die in beweging is. Met betrokken mensen bovendien. Dit verhaal en de nieuwe koers is de belangrijkste reden geweest voor mijn overstap en tot nu toe bevalt dat zeer goed.  
 
Ik heb een achtergrond in bedrijfskunde en heb eerder ervaring opgedaan in verschillende commerciële rollen. Het contact met klanten en het zoeken naar oplossingen voor hun uitdagingen is iets waar ik veel energie van krijg.  
In mijn rol zal ik met name aanspreekpunt zijn voor nieuwe klanten en ga ik kijken hoe wij CCI commercieel beter op de kaart kunnen zetten.  
 
Naast werken ben ik liefhebber van sport, zowel het beoefenen als volgen. Ik doe zelf aan hockey, tennis, squash en hardlopen en volg daarnaast met veel plezier allerlei andere sporten. Ook houd ik erg van koken en lekker eten.   

 Ik ben bereikbaar via maarten@ccigroep.nl of direct via 06-1473708

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok