Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

26
apr
Even voorstellen

Even voorstellen…Janneke!

26 april 2022

“Hi! Ik ben Janneke, 22 jaar en sinds 1 april weer terug als medewerker bij CCI.

Terug van weggeweest

Misschien herken je mij nog van een jaar geleden, toen ik als stagiair aan de slag ging bij CCI. Inmiddels ben ik terug, dit keer als medewerker in plaats van stagiair! Momenteel zul je me vooral op de Customer Support tegenkomen, waarna ik in de toekomst meer ga betekenen op het gebied van development.

Naast werken bij CCI, ben ik bezig met het afronden van mijn studie ICT & Media Design aan Fontys Hogeschool Tilburg waar ik naar verwachting in februari 2023 mijn diploma van mag gaan ontvangen.

Als ik niet bij CCI werk, wat doe ik dan?

In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij! Zo doe ik aan twirling bij Glitters Prinsenbeek, bouw ik mee bij buurtschap Laarheide voor Bloemencorso Zundert, ben ik vrijwilliger bij Corsief & ’t Stokperdje, waar ik bij ’t Stokperdje naast vrijwilliger ook bestuurslid Kadervorming ben, kijk ik graag Formule 1 & ben ik altijd bezig met (creatieve) projecten en nieuwe uitdagingen.”

 

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok