Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

03
dec
Nieuws
Ledennet

Project in de kijker!

3 december 2020

Vorige maand is Mijn ABU, het nieuwe ledennet van ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, live gegaan.

Op basis van ontwerpen van Total Design zijn we aan de slag gegaan. De nadruk in het ontwerp ligt op de gebruiksvriendelijkheid van het ledennet en focus op content. Hierdoor blijft het onderhoud ook eenvoudig.

Alleen een nieuw uiterlijk zou natuurlijk een gemiste kans zijn. Dus zijn we ook onder de motorkap flink aan de slag gegaan, zo hebben we: 

  • Het onderdeel ‘Veelgestelde vragen’ vernieuwd met razendsnelle on page filter mogelijkheden; Op basis van tags worden de vragen automatisch in categorieën opgedeeld. Hierdoor kun je makkelijk en snel het juiste antwoord vinden. 
  • Het ledennet razendsnel van content kunnen voorzien; Dit is vooral te danken aan de samenwerking met ABU en de energie die gestoken is in de voorbereiding door Carina Hellings. Er is gekozen om het ledennet opnieuw op te bouwen en de historie van het oude ledennet niet mee te nemen. Dit komt de algehele snelheid van het ledennet ten goede maar ook de resultaten van bijvoorbeeld de zoekfunctie.
  • Templates, HTML structuur en CMS indeling gemoderniseerd; Dit komt vooral de performance ten goede, waardoor de snelheid in gebruik van het ledennet is verbeterd. 
'Met Mijn ABU wilden we vooral een gebruiksvriendelijk ledennet neerzetten. Door het intuïtieve ontwerp van Total Design en de performance boost van CCI zijn we hier volgens mij in geslaagd. De samenwerking verliep - ook op afstand - heel soepel.'

Aldus Carina Hellings, Junior communicatieadviseur, ABU 

Bedankt dat we dit project samen met jullie en voor jullie leden hebben mogen doen, op naar een verdere mooie samenwerking! 

Ook aan de slag met het maken of verbeteren van jouw ledennet? Neem contact op, bel ons rechtstreeks op 076-578 09 50, mailen kan natuurlijk ook via info@ccigroep.nl., we denken graag met je mee! 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok