Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

28
sep

Even voorstellen...Aliyah!

28 september 2022

Hee! Ik ben Aliyah, 24 jaar en zit momenteel in mijn laatste semester van de studie ICT & Media Design. De komende maanden zal ik bij Livits gaan werken aan mijn afstudeerproject.

Wat ga ik bij CCI doen?

Livits is toe aan een meer efficiënte en gebruiksvriendelijkere user interface voor op de lange termijn. Om een beter beeld te krijgen van de problemen waar de klanten van Livits tegen aanlopen, zullen de eerste weken in het teken staan van gebruikersonderzoek. Na het analyseren van alle bevindingen zal ik een beter beeld hebben van waar de nieuwe UI aan moet voldoen. Uiteindelijk zal ik aan het eind van mijn stage een clickable prototype opleveren, die uiteindelijk door het development team toegepast kan gaan worden.

Als ik niet bij CCI werk, wat doe ik dan?

Naast mijn studie ben ik nog werkzaam als weekendmanager bij H&M. Als ik een dag niet hoef te werken kun je mij vinden op het terras, een festival of een ander feestje. Daarnaast hou ik er ook van om af en toe gewoon een dagje niks te doen en Netflix te kijken.  

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok