Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Even voorstellen

Even voorstellen...Irma!

28 februari 2023

Ik ben Irma Mommers en per 1 februari 2023 gestart in de rol van Manager Operations. Mogelijk hebben we elkaar al ontmoet, anders stel ik me graag even voor!

Met mijn gezin ben ik woonachtig in de omgeving van Breda. Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Waarom Livits?

In de IT heb ik diverse rollen gehad variƫrend van Product Manager tot IT manager voor diverse (inter)nationale bedrijven. Mijn focus is altijd geweest op het aansturen van teams binnen de IT.

Bij Livits kan ik mijn kennis van software ontwikkelprocessen en mijn ervaring in het implementeren van software inzetten.

Ik krijg energie van om teams op een hoger niveau te brengen, waarbij o.a. kwaliteit van oplevering, structuur en werkplezier voor mij enorm belangrijk zijn.

De beweging binnen Livits is daarom een grote uitdaging voor mij. Ik geloof erin dat we met deze betrokken groep mensen mooie stappen gaan maken!

Buiten Livits?

Naast reizen is mijn andere grote passie het opleiden van honden als reddingshond. Ik ben aangesloten bij een stichting die nauw samenwerkt met de Politie in geval van een urgente vermissing van een persoon.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok