Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Uitgelichte artikelen en functionaliteiten

Hieronder vind je uitgelichte artikelen en functionaliteiten terug die we binnen onze releases hebben uitgevoerd. 

 • Meest recente release

  Flexibele tabellen - voortgang

  In onze nieuwsbrief vertelden we er al over. Binnen Livits zijn we druk bezig met het verbeteren van de tabellen. In dit artikel houden we je op de hoogte van de voortgang, welke tabellen hebben we inmiddels aangepast, en welke nieuwe functionaliteiten zijn er bij gekomen?

  Lees meer
 • Overige releases

 • CPI 2023 Indexatie

  Het einde van het jaar komt er weer aan. Dat betekent dat we de CPI indexatie kunnen bepalen over het afgelopen jaar. We bepalen dat gebruikelijk in de maand oktober, waarbij we een jaar terug kijken.

  Lees meer
 • UI Verbetering: Flexibele Tabellen

  Binnen Livits wordt op een groot aantal plekken gewerkt met tabellen. Denk hierbij aan een tabel met aangesloten leden, de medewerkers bij een bedrijf of de aanwezigen bij een bijeenkomst. Tot op heden zijn deze tabellen statisch, je kunt er als gebruiker weinig aan veranderen. Vanuit het onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van Livits is het flexibel omgaan met tabellen als een van de grootste wensen naar voren gekomen. Dit gaan we nu realiseren.

  Lees meer
 • Wijzigingen in het login scherm van de nieuwe Login Portal

  Voor klanten die inmiddels gebruik maken van onze Login Portal of in het traject zitten om de overstap te maken zijn er een aantal aanpassingen in de inlogschermen gedaan. 

  Lees meer
 • Kan ik in Livits velden verbergen die ik niet gebruik?

  Tot nu toe was het antwoord op de vraag of ongebruikte velden in Livits kunnen worden verborgen simpelweg ‘nee’. Daar brengen we nu verandering in! Vanaf nu is het mogelijk om niet-gebruikte velden te verbergen. In dit artikel lees je hier meer over.

  Lees meer

Geen pagina's voor dit filter gevonden.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok