Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

31
okt

CPI 2023 Indexatie

31 oktober 2023

Het einde van het jaar komt er weer aan. Dat betekent dat we de CPI indexatie kunnen bepalen over het afgelopen jaar. We bepalen dat gebruikelijk in de maand oktober, waarbij we een jaar terug kijken.

Waarom indexeren we?

We indexeren omdat prijzen jaarlijks stijgen. Dit merken we aan het feit dat onze leveranciers hogere prijzen aan ons doorberekenen. Dit doen we ook omdat we de salarissen van onze medewerkers moeten aanpassen aan de prijsstijging. Het behouden van medewerkers is topprioriteit voor ons, zeker ook gezien de krapte op de arbeidsmarkt.

Wat gaat de CPI index zijn?

Wanneer we nu een jaar terug kijken, dan staat de CPI index op 6,5% (oktober 2022 tot en met september 2023). Dat is de index waar we vanuit gaan voor dit jaar.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan rechtstreeks contact met ons op. Dat kan via je klantmanager, via ons kantoor (076-578 09 50) of via de Livits Connect app.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok