18
sep

Wijzigingen in het login scherm van de nieuwe Login Portal

18 september 2023

Voor klanten die inmiddels gebruik maken van onze Login Portal of in het traject zitten om de overstap te maken zijn er een aantal aanpassingen in de inlogschermen gedaan.

Wat verandert er?

• De knop Livitsmedewerkers is verplaatst naar rechts onderin het scherm
  • Kleuren: meer grijstinten (gelijk aan de Livits backoffice), de kleuren in het inlogscherm kunnen we niet klantspecifiek instellen

Wat verandert er niet?

• Jullie eigen klantlogo
  • De achtergrondkleur afgestemd op jullie klantomgeving/logo

Oude weergave:

Nieuwe weergave:

Heb je vragen hierover? Laat het ons weten via support@livits.nl

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.