Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

software oplossing voor verenigingen
Ledenadministratie
software

Software voor ledenadministratie – hoe kun je ledenbeheer vereenvoudigen?

5 juni 2023

Op zoek naar krachtige software voor ledenadministratie? Onze gebruiksvriendelijke oplossing biedt alles wat je nodig hebt om het ledenbestand te beheren. Zonder moeite nieuwe leden registeren, contacten beheren en het ledenbestand up-to-date houden.

Belangrijk onderdeel van de ledenadministratie is natuurlijk contributie. Met onze software regel je dit moeiteloos: met een druk op de knop facturen aanmaken en versturen.
Om te zorgen dat de grondslagen voor de contributie kloppen kun je een jaarlijkse uitvraag doen waarmee leden zelf hun gegevens kunnen checken. Wijzigingen worden na goedkeuring direct verwerkt in de ledenadministratie.

Met rapportages en dashboards krijg je inzicht in het ledenbestand zodat je grip houdt en de juiste beslissingen kunt nemen. Onze software is volledig aan te passen naar jouw situatie en koppelt aan bestaande systemen, bijvoorbeeld software voor de boekhouding.

Bespaar tijd en vereenvoudig het beheer van je ledenbestand met onze software voor ledenadministratie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze oplossing jouw vereniging kan helpen!

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok