Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Functionaliteiten Livits

Lees hier meer over de verschillende functionaliteiten van onze oplossing Livits. De functionaliteiten zijn verdeeld over onze 3 pijlers. Dit zijn de beloftes die we doen voor wanneer je met Livits werkt.

Wil je liever een overzicht van alle modules? Klik dan hier. 

1. We geven je continu inzicht

Alle gegevens op één plaats

Voor een goed overzicht en om gericht met data aan de slag te kunnen is het essentieel dat alle data op één plek wordt verzameld. Doordat Livits een geïntegreerde oplossing is, worden alle gegevens vanuit één bron ontsloten. Dit zorgt voor overzicht.

Datavisualisaties

Livits bevat veel waardevolle data. Goed gebruik van deze data zorgt voor meer inzicht en stelt jouw organisatie in staat keuzes te maken en koers te bepalen. Wat zou je vinden van een dashboard met een overzicht van je ledengroei en de activiteit van je leden? Of snel een tabel maken via drag-and-drop en vervolgens exporteren naar Excel? Dit is allemaal mogelijk dankzij onze nieuwe integratie met Microsoft Power BI. We hebben een aantal standaardrapportages ontwikkeld die we beschikbaar stellen en daarnaast kunnen klanten die de oplossing gebruiken ook zelf rapportages bouwen.

Integratie-Livits-Power-BI

Zoeken en selecties maken

Met zoeken en selecties kun je zonder enige technische kennis eenvoudig overzichten maken, bijvoorbeeld van alle directeuren van je leden, of alle communicatiemedewerkers bij je leden maar ook van alle nieuwe leden in het afgelopen half jaar.  

2. We nemen je werk uit handen

CRM vanuit het perspectief van een ledenorganisatie

Livits is specifiek ontwikkeld voor professionele ledenorganisaties. De moderne vereniging vraagt om een professionele administratie en hiervoor is een krachtige applicatie nodig. Een applicatie waarin je alle leden van de vereniging vastlegt. Denk aan bedrijven en personen, en hun onderlinge relaties. Maar ook verschillende soorten lidmaatschappen en abonnementen. Maak werkgroepen en commissies en laat hen gemakkelijk samenwerken en documenten delen.

(Geautomatiseerde)formulieren

Met automatische formulieren helpt Livits bijvoorbeeld in het aanmeldproces van nieuwe leden. Een aanmelding landt direct in het CRM, zonder dat dit eerst moet worden ingevoerd. Niet meer knippen en plakken maar direct up-to-date!

Data Quality Checker

Je kent het wel, je probeert in contact te komen met een van je leden, maar de gegevens kloppen niet meer. Je moet jaarlijks in kaart brengen of de gegevens voor de contributie nog kloppen. Periodiek navragen en controleren zou helpen, maar dit handmatig doen kost veel tijd en is foutgevoelig bovendien. De Data Quality Checker helpt. Automatisch bevraag je jouw leden met zaken die van belang zijn. Bijvoorbeeld of de contactgegevens nog actueel zijn of zaken die te maken hebben met de contributiegrondslag. Wijzigingen die leden doen landen direct in het CRM en beide partijen krijgen een pdf met de gegevens (en wijzigingen) zodat het voor iedereen duidelijk is.

Anonimiseringsmodule
Als ledenorganisatie beschik je over veel gegevens van je leden. Het is natuurlijk belangrijk om deze goed te beschermen. Bovendien stelt de AVG een beperking aan de duur van bewaren van gegevens en is er het recht op vergetelheid. Als je de data in het CRM wilt blijven gebruiken voor bijvoorbeeld statistische doeleinden is anonimiseren de oplossing. Dit handmatig doen kost veel tijd. Tijd die je bespaart met de anonimiseringsmodule! Met één druk op de knop laat je de door jou geselecteerde gegevens anonimiseren. Hierdoor zijn deze niet meer terug te herleiden naar een persoon.

Office 365-plugin

Op verschillende plekken kent Livits integraties met Office 365 applicaties zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Email opslaan vanuit je inbox of documenten bewerken vanuit het DMS? Het kan!

Livits-Outlook-Plugin

Contributiemodule

Verschillende verenigingen kennen verschillende lidmaatschappen en daarmee verschillende contributiegrondslagen. Het berekenen van alle contributies wordt met Livits eenvoudig! Met de krachtige contributiemodule wordt contributie berekend en kunnen daarna factuurregels aangemaakt worden. Het aanmaken van (pdf-)facturen kan binnen Livits, maar is ook in boekhoudpakketten mogelijk middels een koppeling.

3. We helpen je leden te binden

Ledennet

Een digitaal thuis voor je leden en een rots in de branding voor je ledenorganisatie. Het ledennet is dé plek waar je leden hun gegevens kunnen inzien en wijzigen en waar ze persoonlijke content kunnen vinden. Denk hierbij aan een nieuwsoverzicht op basis van persoonlijke interesses, bijeenkomsten waarvoor een lid is aangemeld, relevante documenten en bijvoorbeeld werkgroepen waar een lid aan deelneemt. Het goed faciliteren van deze besloten omgeving zorgt dus direct voor ledenbinding. Tegelijk neemt het ook druk weg van de ledenadministratie: een lid kan tenslotte al veel zelf doen, inzien en aanpassen.

Ledenzoeker

Wat je sector of branche ook is, je bent trots op je leden! De kans is groot dat je ze online in het zonnetje wilt zetten en dat bezoekers van je website gemakkelijk moeten kunnen zoeken naar aangesloten leden. Dit doen we met de ledenzoeker. En dat werkt. Of het nu gaat om technisch dienstverleners, uitzendorganisaties, hypotheekadviseurs, autoleasesmaatschappijen of slagers: op basis van criteria zoals locatie, beoordeling en kwaliteitskenmerken komt de zoeker snel in contact met een aangesloten lid.

Voorbeeld Ledenzoeker

Voorbeeld ledenzoeker Techniek Nederland

Bijeenkomsten

Als er iets is dat zorgt voor ledenbinding dan zijn het wel inspirerende bijeenkomsten. Van workshops tot de ALV, met Livits organiseer je ze. Bijeenkomsten in Livits helpt van het begin tot het eind. Van de uitnodigingen en het publiceren van de inschrijfpagina tot het registreren van deelnemers en de evaluatie van een bijeenkomst.

Voorbeeld Bijeenkomsten Bond van Adverteerders

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok