Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

27
dec
Livits Update

Nieuw in Livits: Release 2021.4.364

27 december 2021

It's the most wonderful time of the year!

Deze release wederom verbeteringen in de gebruiksvriendelijkheid van Livits en een verbetering voor de E-mail service.

Lees snel verder!

WANNEER VOOR MIJ BESCHIKBAAR?

Livits upgraden wij in zogeheten 'waves'. Mocht er onverhoopt iets fout gaan in een release kunnen we dat herstellen voordat iedereen er last van heeft.

  • Wave 1: week 50 (15 - 17 december)
  • Wave 2: week 51 (20 - 24 december)
  • Wave 3: week 52 (27 - 31 december)

Leest dit voor jou alsof het de eerste woordjes zijn in een nieuwe taal en heb je geen idee in welke wave je zit? Mail ons dan op support@livits.nl en je weet het meteen.

DOORONTWIKKELING USER INTERFACE

Zoals je weet blijven we werken aan de user interface van Livits. Door dit continu te blijven doen geven we vorm aan het klantcommitment om de gebruiksvriendelijkheid van Livits verder te verbeteren.

Ook deze release bevat weer een aantal mooie verbeterpunten:

1. Verbetering 'pop-ups' Contactregistratie

Wanneer je met je muis boven een contactregistratie zweeft verschijnt er een pop-up. Handig want dan hoef je de contactregistratie niet te bewerken wanneer je deze alleen wilt bekijken. Alleen bleef deze pop-up in het verleden nog al eens irritant lang in beeld. Dit hebben we nu opgelost. De pop-up verdwijnt nu weer wanneer je met je muis weg beweegt.

Livits mouseover contactregistratie

2. E-mail service - kloppende knoppen

De volgorde van de knoppen in de E-mail service was niet hetzelfde als op andere plekken in Livits. Dat is het nu wel, van links naar rechts: Toevoegen, Bewerken, Verwijderen.

Livits - Knopgebruik E-mail service

De user interface van Livits werkt het best op de meest gebruikte resolutie van Nederland & België (1920x1080) en een zoom percentage van 100%.

E-MAIL SERVICE - VERBETERDE ONTDUBBELING

De E-mail service is een stukje slimmer geworden. Ga je een nieuwsbrief naar meerdere mailinglijsten versturen, dan wordt er een controle uitgevoerd op het unieke persoonsnummer. Komt dit nummer meerdere keren voor dan wordt deze dubbele waarde verwijderd. Dus stel: Persoon1 zit in Mailinglijst A en Mailinglijst B dan ontvangt Persoon1 nog maar netjes één nieuwsbrief.

BUG FIXES

  • Tabelweergave CRM --> Relatiebeheer --> Snelzoeken
  • Metainfogroepen kunnen nu ook gemaakt worden met een apostrof in de naam. Bijvoorbeeld thema's.
  • Diverse fixes om te voorkomen dat wachtwoordherstel links ongeldig zijn.

NOG MEER WETEN OVER DEZE RELEASE?

Neem dan gerust contact op met Tom van der Burght. Tom is Product Owner van Livits en vertelt je graag alle ins en outs van iedere release!

Email: tom@livits.nl

Telefoon: 06 17 38 76 49

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok