Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

06
dec
Livits Update

Nieuw in Livits: Release 2021.4.346

6 december 2021

Met je buik nog vol pepernoten, de top-10 van de Top 2000 die bekend is en de geur van dennennaalden in je woonkamer is het zeker weer zover, de decembermaand is in volle gang! 

Deze release onder andere een mooie doorontwikkeling van de koppeling tussen Bundeling en Livits.

Lees snel verder!

WANNEER VOOR MIJ BESCHIKBAAR?

Livits upgraden wij in zogeheten 'waves'. Mocht er onverhoopt iets fout gaan in een release kunnen we dat herstellen voordat iedereen er last van heeft.

  • Wave 1: week 47 (24 - 26 november)
  • Wave 2: week 48 (29 november - 3 december)
  • Wave 3: week 49 (6 - 10 december)

Leest dit voor jou alsof het de eerste woordjes zijn in een nieuwe taal en heb je geen idee in welke wave je zit? Mail ons dan op support@livits.nl en je weet het meteen.

DOORONTWIKKELING USER INTERFACE

Zoals je weet blijven we werken aan de user interface van Livits. Door dit continu te blijven doen geven we vorm aan het klantcommitment om de gebruiksvriendelijkheid van Livits verder te verbeteren.

Ook deze release bevat weer een aantal mooie verbeterpunten:

1. DQC scrollbalken

Bij de 'tabs' Personen, Controle en Logging verschijnt een scrollbalk wanneer er meer resultaten zijn dan op het scherm past.

Livits - DQC scroll

De user interface van Livits werkt het best op de meest gebruikte resolutie van Nederland & België (1920x1080) en een zoom percentage van 100%.

SSO BUNDELING --> LIVITS

Het is nu mogelijk je leden een single sign-on te bieden vanuit de Bundeling app naar je Livits ledennet. Doordat je leden ingelogd zijn in de Bundeling app krijgen ze daarna (via een link) automatisch toegang tot het besloten ledennet om bijvoorbeeld persoonsgegevens aan te passen.

Dit is een veelgevraagde wens geweest, we zijn dus ook trots op deze functionaliteit.

BUG FIXES

  • Mutaties fiatteren: het komt niet langer voor dat een emailadres wijzigt in een waarde die geen geldig emailadres is.

NOG MEER WETEN OVER DEZE RELEASE?

Neem dan gerust contact op met Tom van der Burght. Tom is Product Owner van Livits en vertelt je graag alle ins en outs van iedere release!

Email: tom@livits.nl

Telefoon: 06 17 38 76 49

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok