Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

12
nov
Livits Update

Nieuw in Livits: Release 2021.4.330

12 november 2021

Nu de dagen serieus korter worden matchen we met de Livits login afbeelding de sfeer. Gelukkig is de inhoud minder zwaar. 😉

Ook deze release bevat weer een aantal verbeterpunten die ten goede komen aan de gebruiksvriendelijkheid van Livits. Bijvoorbeeld door het toepassen van de kenmerken van een gestreept dier.

Lees snel verder!

WANNEER VOOR MIJ BESCHIKBAAR?

Livits upgraden wij in zogeheten 'waves'. Mocht er onverhoopt iets fout gaan in een release kunnen we dat herstellen voordat iedereen er last van heeft.

  • Wave 1: week 44 (3 - 5 november)
  • Wave 2: week 45 (8 - 12 november)
  • Wave 3: week 46 (15 - 19 november)

Leest dit voor jou alsof het de eerste woordjes zijn in een nieuwe taal en heb je geen idee in welke wave je zit? Mail ons dan op support@livits.nl en je weet het meteen.

DOORONTWIKKELING USER INTERFACE

Zoals je weet blijven we werken aan de user interface van Livits. Door dit continu te blijven doen geven we vorm aan het klantcommitment om de gebruiksvriendelijkheid van Livits verder te verbeteren.

Ook deze release bevat weer een aantal mooie verbeterpunten:

1. Scrollbalk in formbuilder

Heb je een groot formulier en wil je de indeling wijzigen? De Livits formulieren module toont nu in de bewerkmodus ook aan de linkerkant een srcollbalk. Hierdoor kun je nu  gemakkelijk onderdelen in de hele lijst verplaatsen.

Makkelijk verplaatsen in formbuilder

2. Srollbalk 'Document zoeken'

Soms is er niet meer nodig dan een scrollbalk om het leven makkelijker te maken. Deze is nu ook toegevoegd op het scherm 'Document zoeken'. Heb je daar een grote boomstructuur wanneer je mappen openklapt? Dan verschijnt de scrollbalk zodat je makkelijk submappen kun aan/uitvinken.

3. Maximaal resultaten CMS blok

Het inputvel om in het Livits CMS bij een 'blok' het maximum aantal pagina's in te stellen is groter gemaakt zodat het beter instelbaar is.

Livits CMS - Max aantal resultaten

4. Zebra striping!

Heel veel Livits schermen zijn nu voorzien van zogenaamde 'zebra striping'. Zie je een tabel voor je dan hebben de rijen om en om een kleur arcering. Hiermee verbeteren we de leesbaarheid. Hieronder een voorbeeldje van het scherm 'Contactregistratie'.

Livits - Zebra striping

De user interface van Livits werkt het best op de meest gebruikte resolutie van Nederland & België (1920x1080) en een zoom percentage van 100%.

WERKGROEPEN - PERSONEN UIT SELECTIE

Wanneer je door middel van een selectie personen toe gaat voegen aan een werkgroep hebben we het nu zo gemaakt dat je ook alleen maar selecties van het type 'Persoon' ziet. Voorheen zag je ook selecties van andere types die je vervolgens niet kon gebruiken. Dit zorgde voor verwarring. Met deze release lossen we dat dus op.

Zelf zien?

Ga naar een werkgroep --> tab Relatie --> klik op het 'plus' icoon (Personen uit een selectie toevoegen) --> zoek vervolgens naar een selectie en je zult zien dat je alleen maar selecties kunt kiezen van het type 'Persoon'.

 

NOG MEER WETEN OVER DEZE RELEASE?

Neem dan gerust contact op met Tom van der Burght. Tom is Product Owner van Livits en vertelt je graag alle ins en outs van iedere release!

Email: tom@livits.nl

Telefoon: 06 17 38 76 49

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok