Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

18
okt
Livits Update

Nieuw in Livits: Release 2021.4.317

18 oktober 2021

Net zoals je op de Livits login afbeelding kunt zien staat de natuur op dit moment prachtig in vuur en vlam. Klaar met 'centraal verwarmd' de Livits update te lezen? Trek er dan op uit en geniet!

Ook deze release bevat weer een aantal verbeterpunten die ten goede komen aan de gebruiksvriendelijkheid van Livits.

Lees snel verder!

WANNEER VOOR MIJ BESCHIKBAAR?

Livits upgraden wij in zogeheten 'waves'. Mocht er onverhoopt iets fout gaan in een release kunnen we dat herstellen voordat iedereen er last van heeft.

 • Wave 1: week 41 (12 - 15 oktober)
 • Wave 2: week 42 (18 - 22 oktober)
 • Wave 3: week 43 (25 - 29 oktober)

Leest dit voor jou alsof het de eerste woordjes zijn in een nieuwe taal en heb je geen idee in welke wave je zit? Mail ons dan op support@livits.nl en je weet het meteen.

DOORONTWIKKELING USER INTERFACE

Zoals je weet blijven we werken aan de user interface van Livits. Door dit continu te blijven doen geven we vorm aan het klantcommitment om de gebruiksvriendelijkheid van Livits verder te verbeteren.

Ook deze release bevat weer een aantal mooie verbeterpunten:

1. Scherm configuratie-lijst

Dit scherm is nu voorzien van een scrollbalk waardoor het beter bruikbaar is.

2. CRM  onderhoud schermen

Binnen CRM onderhoud zijn in diverse schermen kleine verbeteringen gemaakt:

 • Configuratie --> Waarden
 • Rechten --> Gebruikersgroepen
 • Rechten --> Rechten aan groepen toewijzen
 • Rechten --> Rapporten aan groepen toewijzen.

3. Ordersoverzicht

Op het ordersoverzicht wordt nu door kleurgebruik in de pdf-iconen duidelijk of een factuur de status concept of definitief heeft.

4. DQC statusscherm

Het statusscherm van de Data Quality Checker wordt automatisch ververst nadat er een actie heeft plaatsgevonden die invloed heeft op de status van een persoon.

De user interface van Livits werkt het best op de meest gebruikte resolutie van Nederland & België (1920x1080) en een zoom percentage van 100%.

VERBETERINGEN CONTRIBUTIE

1. Contributierapport uitvallijst

Wanneer je nu het contributierapport uitvallijst genereert staan de celeigenschappen in Excel voor de datum kolom meteen juist. Deze hoef je nu dus niet meer handmatig aan te passen. Wel zo handig.

2. Contributiefactuur naar rato

De contributiefactuur opmaken naar rato van het aantal maanden van het lidmaatschap kon al, nieuw is dat dit nu ook naar rato van dagen kan.

BUG FIXES

 • iBabs synchronisatieprobleem verholpen.
 • Fix voor mobielnummer dat niet zichtbaar was in bevestigingsmails van formulieren.
 • Probeer je een order te genereren zonder dat de betreffende persoon/bedrijf een debiteur is, dan wordt er weer een melding getoond die je dit inzicht geeft.
 • Problemen met wachtwoord reset mails die niet werkten zijn opgelost.

NOG MEER WETEN OVER DEZE RELEASE?

Neem dan gerust contact op met Tom van der Burght. Tom is Product Owner van Livits en vertelt je graag alle ins en outs van iedere release!

Email: tom@livits.nl

Telefoon: 06 17 38 76 49

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok