Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

02
jul
Livits Update

Nieuw in Livits: Release 2021.4.259

2 juli 2021

Met het politieke reces (en belangrijker misschien wel, ook jouw vakantie) voor de deur en een tv die door de bomvolle sportzomer overuren draait. Is het waarschijnlijk vechten voor jouw aandacht. Toch hopen we een paar minuutjes van je te krijgen voor deze Livits update.

 

Met deze release verbeteren we wederom de gebruiksvriendelijkheid van Livits en komen we met een uitbreiding voor de bijeenkomstenmodule. Lees snel verder!

WANNEER VOOR MIJ BESCHIKBAAR?

Livits upgraden wij in zogeheten 'waves'. Mocht er onverhoopt iets fout gaan in een release kunnen we dat herstellen voordat iedereen er last van heeft.

 • Wave 1: week 26 (30 juni - 2 juli)
 • Wave 2: week 27 (5 - 9 juli)
 • Wave 3: week 28 (12 - 16 juli)

Leest dit voor jou alsof het de eerste woordjes zijn in een nieuwe taal en heb je geen idee in welke wave je zit? Mail ons dan op support@livits.nl en je weet het meteen.

DOORONTWIKKELING USER INTERFACE

Zoals je weet blijven we werken aan de user interface van Livits. Door dit continu te blijven doen geven we vorm aan het klantcommitment om de gebruiksvriendelijkheid van Livits verder te verbeteren.

Ook deze release bevat weer een aantal mooie verbeterpunten:

Livits - Preview PDF documentenboom

1. PDF PREVIEW VANUIT DOCUMENTENBOOM

Je kon natuurlijk al vanaf de document detail pagina de preview van een PDF-bestand bekijken. Nu kan je dit ook vanuit de documentenboom in een dossier:

 • Vink het gewenste PDF-bestand aan
 • Klik op de 'Preview' knop

Livits - Selecteer meta-info

2. AANPASSING DIALOOG: 

SELECTEREN META-INFO 

Het dialoog om tags toe te wijzen aan meerdere documenten was te klein. Dit is nu consistent gemaakt met andere dialogen waardoor het beter werkbaar is en je niet meer alle kanten op hoeft te scrollen voor het selecteren van je tags.

Klikpad om bij dit dialoog te komen:

 • DMS
 • Dossiers
 • Tab Documenten
 • Knop Toevoegen meerdere
 • Selecteer bestand(en)
 • Selecteer tags

3. WERKGROEP DOCUMENTEN

Over scrollbalken gesproken, soms zijn het er gewoon teveel. Zo kent het documenten scherm nu enkel nog een verticale scrollbalk die verschijnt wanneer deze nodig is. Geen onnodige horizontale scrollbalken meer, dat oogt wel zo rustig!

Klikpad om er te komen:

 • CRM
 • Werkgroepen
 • Tab Documenten

4. AFBEELDING BIJSNIJDEN - PREVIEW

Wanneer je een preview wilde bekijken van een bewerkte afbeelding dan leverde dit een nietszeggend icoontje op. Dit is aangepast, je ziet nu direct een preview van de bewerkingen die je hebt gemaakt.

Klikpad het te ervaren:

 • Media
 • Selecteer een afbeelding
 • Multimedia bewerken
 • Icoon afbeelding bijsnijden of roteren
 • Preview
Arcering datum

5. ARCERING DATUM VANDAAG

Als je minder hoeft te zoeken zal je sneller vinden, logisch. Kalendertjes in Livits tonen nu gearceerd de datum van vandaag, dat scheelt weer wat zoekwerk.

De user interface van Livits werkt het best op de meest gebruikte resolutie van Nederland & België (1920x1080) en een zoom percentage van 100%.

BIJEENKOMSTEN - GEAUTOMATISEERD VALIDEREN

De bijeenkomstenmodule in Livits kent een populaire functie waarmee je personen die zich onbekend (niet ingelogd) aangemeld hebben voor een bijeenkomst, kunt valideren (matchen) met een persoon die je geregistreerd hebt in Livits. Dit is handig, want hiermee voorkom je vervuiling. Daarnaast kun je bij een bekend persoon vanuit de deelnemerslijst doorklikken naar de persoonskaart in Livits. 

Dit valideren kunnen we ook zo voor je configureren dat het automatisch gebeurt op basis van een aantal in te stellen criteria. Zo blijft je administratie 'schoon' én bespaar je tijd. In dit automatisch valideren is nu een aanpassing gemaakt:

De aanpassing

Het resultaat van een automatisch gevalideerd persoon was dat deze gematcht werd met een persoon in je CRM. Dit blijft natuurlijk zo. Echter was voorheen deze gevalideerde persoon altijd aangemeld met 'afwijkende gegevens'. Het is nu zo te configureren dat wanneer het e-mailadres dat bij de aanmelding is gebruikt overeenkomt met het e-mailadres van een actief medewerkerschap bij die persoon, deze persoon aangemeld wordt als medewerker. 

Het voordeel hiervan is dat de aanmelding gekoppeld wordt aan het medewerkerschap en hierdoor dus bedrijfsnaam bij de deelnemer aanklikbaar is en het e-mailadres netjes getoond wordt. 

Aan de slag

Zien is geloven kunnen we ons voorstellen in dit geval. Wil je aan de slag met het geautomatiseerd valideren van jouw bijeenkomst deelnemers? Benader dan jouw functioneel consultant, hij helpt je graag!

NOG MEER WETEN OVER DEZE RELEASE?

Neem dan gerust contact op met Tom van der Burght. Tom is Product Owner van Livits en vertelt je graag alle ins en outs van iedere release!

Email: tom@livits.nl 

Telefoon: 06 17 38 76 49

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok