Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

14
jan

Livits Release 2023.4.973

14 januari 2024

Vanaf  maandag 14 januari is er weer een nieuwe release.

Wil je weten wanneer jij als klant deze release krijgt? Neem dan contact met ons op via support@livits.nl

In onze nieuwsbrief van november vertelden we er al over: flexibele tabellen. Omdat er ontzettend veel tabellen een update krijgen hebben we een overzicht voor je gemaakt van alle locaties binnen Livits waar de update al afgerond is. En daarnaast vind je er een overzicht terug van de nieuwe functionaliteiten die we hieraan hebben toegevoegd.

Klik hier voor het overzicht

Issue lijst

Hieronder vind je alle issues terug waar we de afgelopen release aan gewerkt hebben.

Wil je gedetailleerde informatie over één of meer punten op de lijst? Stel je vraag met het bijbehorende issue nummer in onze servicedesk.

Bugs

Issue nummer Beschrijving
PROD-8244 Contactregistratie heeft geen uitklap
PROD-6033 Bijeenkomstenmodule - opmaak 'artikelen bij voorzieningen' in tab financiën (Chrome)
PROD-8243 Gebruikergegevens scherm login portal toont niet meer

Changes

Issue nummer Beschrijving
PROD-8207 Repeating - Inlogafbeelding - uitrol tijdens volgende Sprint

Flexibele tabellen

Issue nummer Beschrijving
PROD-8043 Tabellen generiek maken: CRM > Documenten > laatst aangemaakt
PROD-8052 Tabellen generiek maken: CRM > bijeenkomsten > bijeenkomst > Deelnemers > reservelijst / aangemeld / genodigd /  afgemeld
PROD-8238 Tabellen generiek maken: CRM > bijeenkomsten > bijeenkomst> orders
PROD-8059 Tabellen generiek maken: DQC

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok