Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

13
aug

Livits: Release 2023.4.838

13 augustus 2023

Vanaf week 33 (maandag 20 augustus) is er weer een nieuwe release. Wil je weten wanneer jij als klant deze release krijgt? Neem dan contact met ons op via support@livits.nl 

 

Uitgelichte functionaliteiten

Synchronisatie bijeenkomsten Livits & Bundeling 

Mooi nieuws in deze release! Vanaf nu is het ook mogelijk om bijeenkomsten te synchroniseren met Bundeling. Bundeling is de community app voor ledencommunicatie en wordt met veel enthousiasme gebruikt.

Het was al mogelijk om personen en nieuwsberichten vanuit Livits naar Bundeling te synchroniseren. Het synchroniseren van bijeenkomsten was een grote wens om hieraan toe te voegen. Dat is vanaf nu mogelijk, waardoor bijeenkomsten uit Livits ook via de Bundeling App te benaderen zijn na synchronisatie. Dit maakt het voor een lid mogelijk om een overzicht van activiteiten te zien in de app en zich eenvoudig aan te melden voor een bijeenkomst.  

De gebruikers van de Bundeling App zullen door onze consultants worden benaderd voor een toelichting van de nieuwe functionaliteit.

Ook interesse in Bundeling? Neem contact op met je klantmanager. Zij vertellen je er graag meer over!  

Issue lijst

Hieronder vind je alle issues terug waar we de afgelopen release aan gewerkt hebben. 

Wil je gedetailleerde informatie over één of meer punten op de lijst? Stel je vraag met het bijbehorende issue nummer in onze servicedesk.

Bugs

Issue nummer Beschrijving
PROD-7792 SPIKE - Documenten bij correspondentie worden niet opgeslagen
PROD-7902 Contactregistratie dashboard fout
PROD-7718 Geheugenproblemen bij uploaden - uitgelogd raken

Changes

Issue nummer Beschrijving
PROD-7868 Repeating - Inlogafbeelding - uitrol tijdens volgende Sprint
PROD-7847 Bundeling selectie sync - test

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok