03
jan

Livits Release 2022.4.624

3 januari 2023

De eerste release van 2023! Vanaf week 1 (3 januari 2023) wordt de nieuwe release weer uitgerold. In deze release zitten veel bugfixes die opgelost zijn. Hieronder vind je de volledige lijst met issues die afgerond zijn terug.

Wil je gedetailleerde informatie over één of meer punten op de lijst? Stel je vraag met het bijbehorende issue nummer dan hier: https://jira.ccigroep.nl/servicedesk/customer/portal/3

Bugs

Issue nummer Beschrijving
PROD-7043 Profiel-URL wordt niet bijgewerkt na wijzigen username
PROD-7316 Online order overzicht crasht wanneer username een komma bevat
PROD-7301 Bij een nieuwe installatie van werken de Outlook / Word plug-in niet
PROD-7157 Inconsequent pdf-icoon voor concept facturen
PROD-7158 Ordersoverzicht (CRM/Financien/Orders) is z'n scrollbalk bij orders kwijt
PROD-7195 In de backoffice komen bij werkgroepen geen knoppen voor de favoriete tabbladen in beeld
PROD-7322 Nieuwe Kolla - diverse verbeteringen
PROD-7176 Aanpak lat/long van 0
PROD-7374 Handboek PDF genereren geeft enkel voorblad terug
PROD-7381 Snelinvoer vergaderingen slaat niks op
PROD-7363 Actieknoppen datumprikker verdwenen

Changes

Issue nummer Beschrijving
PROD-7292 Repeating - Inlogafbeelding - uitrol tijdens volgende Sprint
PROD-7342 Online betaallink meesturen met facturatie uit Livits - 4. Betaallinkstatus zetten bij definitieve factuur
PROD-7092 Managementinformatie 'meet en weet' limiteren op 5 jaar terug
PROD-7243 REALISATIE - Meerdere ics bestanden per bijeenkomst
PROD-7284 Vinkjes onthouden in werkgroepen en overige locaties
PROD-7379 Knoppen om documentsoort aan te duiden staan teveel naar rechts
PROD-7166 REALISATIE - Enquête per programma onderdeel

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.