18
jul

Livits Release 2022.4.489

18 juli 2022

Vanaf week 29 (18 juli) wordt deze release bij jou als klant uitgerold.

Wil je gedetailleerde informatie over één of meer punten op de lijst? Stel je vraag met het bijbehorende issue nummer dan hier: https://jira.ccigroep.nl/servicedesk/customer/portal/3

Bugs

Issue nummer Beschrijving
PROD-6962 Login portal verwijderen user werkt niet
PROD-6796 Bundeling: inactieve medewerkerschappen worden gesynct naar Bundeling [TIMEBOXED]

Changes

Issue nummer Beschrijving
PROD-6920 Uitbreiding huidige standaard Ledenzoeker
PROD-6951 Repeating - Inlogafbeelding - uitrol tijdens Sprint
PROD-6978 SPIKE: Kolla voorkom oneindige loop aan e-mailnotificaties
PROD-6972 Gebruiker dialoog systeemgebruiker / ledennetgebruiker
PROD-6862 MailChimp sync personen ophalen via paginering

Overige issues

Issue nummer Beschrijving
PROD-6941 DQC - maatwerkhaakje voor het emailadres waarnaar uitnodigingen worden verstuurd
PROD-6965 SPIKE: Login portal bulk acties correctie
PROD-6964 Login portal foutpagina geschikt maken voor klanten
PROD-6860 Ruimte op het ordersoverzicht scherm effectiever gebruiken

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.