Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Whitepaper – Online community

Voor veel verenigingen hoort het verzamelen en delen van kennis en het bieden van een netwerk voor de leden tot hun belangrijkste doelstelling.

Kennis verspreiden vanuit de vereniging naar de leden is niet meer de enige manier. Horizontaal, verticaal en diagonaal halen en brengen, dat is het credo. En daar spelen de leden én de vereniging een onmisbare rol in. De vereniging moet (online) samenwerken en contact voor en met leden omarmen, stimuleren en faciliteren.
Maar hoe doe je dat? Het klinkt zo eenvoudig. Maar we kennen allemaal voorbeelden van slapende netwerken. Goed thema, goed platform en toch… En dat is niet voor niets zo. Wat maakt een netwerk dan wél tot een succes? Welke stappen of aandachtspunten moet je in beeld hebben om succesvol te zijn met een online community? Hoe krijg je een vonkje tot een brandend vuur en houd je het aan de gang? In dit whitepaper nemen we je mee in deze wereld en geven je tips voor het bouwen van een bruisend online netwerk!

Ben je van plan om binnenkort een online netwerk of community op te zetten? Wil
je meer weten? Download dan vooral de whitepaper en lees meer!

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok