Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

27
sep
Livits Update

Nieuw in Livits: Release 2021.4.304

27 september 2021

Met de zomervakantie waarschijnlijk achter de rug kijken we vooruit naar misschien wel het mooiste seizoen, de herfst! Maar eerst nog even genieten van de mooie nazomerdagen. ☀

Deze release bevat onder andere weer een aantal verbeterpunten van user interface van Livits.

Lees (en kijk) snel verder!

WANNEER VOOR MIJ BESCHIKBAAR?

Livits upgraden wij in zogeheten 'waves'. Mocht er onverhoopt iets fout gaan in een release kunnen we dat herstellen voordat iedereen er last van heeft.

  • Wave 1: week 38 (22 - 24 september)
  • Wave 2: week 39 (27 september - 1 oktober)
  • Wave 3: week 34 (4 - 8 oktober)

Leest dit voor jou alsof het de eerste woordjes zijn in een nieuwe taal en heb je geen idee in welke wave je zit? Mail ons dan op support@livits.nl en je weet het meteen.

DOORONTWIKKELING USER INTERFACE

Zoals je weet blijven we werken aan de user interface van Livits. Door dit continu te blijven doen geven we vorm aan het klantcommitment om de gebruiksvriendelijkheid van Livits verder te verbeteren.

Ook deze release bevat weer een aantal mooie verbeterpunten:

1. Dialoog samenvoegvelden enquêtes

Dit dialoog is groter gemaakt zodat het toevoegen van samenvoegvelden aan je Uitnodiging / herinnerings-email makkelijker gaat.

Livits Enquetes Samenvoegvelden

2. 'Zoek' icoon acties

Het 'zoek' icoon om een uitvoerder te selecteren van een actie is passend gemaakt.

Livits - Zoek icoon actie uitvoerder

3. Adres Personen

Het adresveld op de tab 'Persoonsinformatie' werd te snel afgebroken. Dit hebben we ruimer gemaakt zodat ook langere straatnamen nog goed zichtbaar zijn.

Livits - Veld adres persoonsinformatie

4. CRM Selecties witruimte

Werk je veel met selecties met veel records? Dan zie je dat Livits nu beter gebruik maakt van de beschikbare ruimte op het scherm. Scrollen als het moet, niet als het kan. ;) 

Livits - Selecties witruimte scrollen

De user interface van Livits werkt het best op de meest gebruikte resolutie van Nederland & België (1920x1080) en een zoom percentage van 100%.

UITBREIDING WIDGET MUTATIE OVERZICHT

We hebben een uitbreiding gemaakt in de widget 'Mutatie overzicht'. Deze toonde tot nu toe functie en persoon mutaties, maar toont nu ook bedrijf mutaties. Handig wanneer door jouw leden gebruik gemaakt wordt van de bedrijfsaanpasser functionaliteit. Mutaties zijn zo direct voor de ledenadministratie zichtbaar.

Livits - Widget mutatie overzicht 'Bedrijf mutaties'

BUG FIXES

  • Het door de respondent tussentijds onderbreken van een enquête werkt weer. Mits ingesteld uiteraard.
  • In het DMS werkt het 'previewen' van een versie van een .pdf bestand weer.
  • Bij het wijzigen van een aanmelding van een bijeenkomst werden eerder opgeslagen programma onderdelen onbedoeld verwijderd. Dit is opgelost.

NOG MEER WETEN OVER DEZE RELEASE?

Neem dan gerust contact op met Tom van der Burght. Tom is Product Owner van Livits en vertelt je graag alle ins en outs van iedere release!

Email: tom@livits.nl

Telefoon: 06 17 38 76 49

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok