Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

31
mrt
Livits Update

Nieuw in Livits: Release 2021.4.179

31 maart 2021

De lente is nu écht losgebarsten en de natuur maakt zich op om in volle glorie haar kleuren te laten zien! Over Livits en kleuren gesproken; zorg dat je bij het Livits Roadmap Event bent! Deze release een behoorlijk lange lijst met zichtbare verbeteringen in de user interface van Livits. Lees snel verder.

WANNEER VOOR MIJ BESCHIKBAAR?

Livits upgraden wij in zogeheten 'waves'. Mocht er onverhoopt iets fout gaan in een release kunnen we dat herstellen voordat iedereen er last van heeft.

  • Wave 1: week 11 (16-19 maart)
  • Wave 2: week 12 (22-26 maart)
  • Wave 3: week 13 (29 maart-2 april)

Leest dit voor jou alsof het de eerste woordjes zijn in een nieuwe taal en heb je geen idee in welke wave je zit? Mail ons dan op support@livits.nl en je weet het meteen.

DOORONTWIKKELING USER INTERFACE

Zoals je weet blijven we werken aan de user interface van Livits. Door dit continu te blijven doen geven we vorm aan het klantcommitment om de gebruiksvriendelijkheid van Livits verder te verbeteren.

Ook deze release bevat weer een aantal mooie verbeterpunten:

1. FIX UITLIJNING CRM HOOFDSCHERMEN

Bij verschillende CRM hoofdschermen week de uitlijning van de waarde van een veld af ten opzichte van de naam een veld. Dit hebben we nu gefixt. Pak de liniaal maar uit de bureaulade 😉

2. ACTIEKNOPPEN IN PAGINA EDITORS STAAN 'VAST' BIJ SCROLLEN

Wanneer je nu een pagina gaat maken of bewerken, dan zul je zien dat de bovenste rij met actieknoppen blijft staan wanneer je gaat scrollen. Zo hoef je dus niet meer helemaal naar boven te scrollen wanneer je bijvoorbeeld een pagina op wil slaan. Wel zo prettig!

3. FIX VOOR 'DOSSIER OVERZICHT'

Fanatiek DMS gebruiker? Dan zul je blij zijn wanneer je navigeert naar 'Dossier overzicht'. Heb je hier een lange lijst met dossiers dan kun je nu weer netjes helemaal naar beneden scrollen.

4. FIX VOOR CRM --> PERSONEN --> RECHTENGROEPEN

Heb je een persoon met veel rechtengroepen? Dan verschijnt nu ook in dit scherm gewoon een scrollbalk.

5. FIX VOOR FLEXSEARCH

Wanneer je nu de filteroptie 'Groepnamen' gebruikt in de Flexsearch dan zul je zien dat nu ook groepen met een lange naam netjes passen en ook weer makkelijk weg te klikken zijn.

6. CONSEQUENT GEBRUIK ICOON E-MAIL

Soms was het een envelopje, dan was het weer een papieren vliegtuigje. Dit is niet langer. Overal waar je een e-mail actie kunt triggeren zie je nu het envelop icoon. Wel zo herkenbaar.

De user interface van Livits werkt het best op de meest gebruikte resolutie van Nederland & België (1920x1080) en een zoom percentage van 100%.

NOG MEER WETEN OVER DEZE RELEASE?

Neem dan gerust contact op met Tom van der Burght. Tom is Product Owner van Livits en vertelt je graag alle ins en outs van iedere release!

Email: tom@livits.nl 

Telefoon: 06 17 38 76 49

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok