Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

20
mrt

Livits Release 2023.4.724

20 maart 2023

Vanaf week 12 (maandag 20 maart) is de nieuwe release er weer.

Wil je gedetailleerde informatie over één of meer punten op de lijst? Stel je vraag met het bijbehorende issue nummer dan hier: https://livits.atlassian.net/servicedesk

Bugs

Issue nummer Beschrijving
PROD-7528 Blanco scherm bij Kolla netwerken vanuit Safari
PROD-7568 Toevoegen knop bij selecties verdwenen
PROD-7503 Mutaties fiatteren toont vermoedelijk onterechte records
PROD-7496 Bundeling: front-end client voor syncen CMS pagina werkt niet wanneer Bundeling geen categorieën heeft

Changes

Issue nummer Beschrijving
PROD-7547 Correcties backoffice styling schermen
PROD-7467 Uitlijning invoervelden: Acties/reminders - filter scherm
PROD-7474 Hele kleine scrolvlakjes in datumveld - Statistieken
PROD-7289 Dialoog na oproepen rapport automatisch laten verdwijnen
PROD-7454 Configuratie 'Fiattering overslaan bij wijzigingen' heeft geen effect op bedrijfsmutaties
PROD-7427 Externe API aansluiten op de portal - frontend ombouwen
PROD-7455 Uitlijning invoervelden: CRM - Personen toevoegen/bewerken
PROD-7457 Uitlijning invoervelden: CRM - Contactregistraties aanmaken/bewerken
PROD-6134 Personenledenzoeker - mogelijkheid tot niet-tonen
PROD-7514 Inlogafbeelding - uitrol tijdens volgende Sprint
PROD-7505 Standaard ledenzoeker meerdere pinnetjes op één locatie uitklappen

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok