Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Interviews

Interviews Livits Data

Data speelt een steeds belangrijkere rol in onze wereld. Inzicht in data betekent dat je kunt sturen. De juiste beslissingen kunt nemen. En dat je een beeld hebt of je het goed doet of juist veel verbeterpotentieel. In Livits zit een schat aan data en naar ons idee wordt deze nog onvoldoende gebruikt. Daar willen we meer mee gaan doen.

Wat is Livits Data

Livits Data is breed. Hierbij kijken we enerzijds naar de gegevens die in Livits worden opgeslagen. Bijvoorbeeld die vastliggen in het Livits CRM. Anderzijds kijken we naar data over het gebruik van Livits. Denk aan hoe vaak wordt ingelogd in het Ledennet of het aantal formulieren dat wordt gebruikt. 

De interviews

Ik wil jou graag uitnodigen voor een interview waarin ik je vragen ga stellen over Livits Data. Hierbij ga ik in een aantal vragen stellen die op de volgende zaken ingaan:

  1. Heb je inzicht in Livits Data?
    Welke data gebruik je frequent? Wat mis je? Denk niet alleen aan informatie over je leden, maar ook over het gebruik van Livits
  2. Gebruik je Livits Data om beslissingen te nemen?
    Waarom wel? Waarom niet? Indien niet, wat zou er nodig zijn om dat wel te doen?

Dit interview zal omstreeks 20 minuten duren en zal plaatsvinden via Microsoft Teams (Ik zal aan het begin van de meeting toestemming vragen of de meeting opgenomen mag worden). Mocht je je na het aanmelden bedenken en toch niet deel willen nemen, laat het dan even weten aan mij.

Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd heb. Bij vragen kan je altijd contact opnemen via: Arjen@Livits.nl 

Inschrijven

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok