Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

19
aug

Verbeteringen in onze dienstverlening na het KTO

19 augustus 2022

Ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek geeft ons inzichten in waar verbeterpunten liggen in onze dienstverlenging. Voor ons dus heel waardevol als je hieraan meewerkt! Natuurlijk vinden we het leuk om te horen als je iets heel goed vindt gaan, maar we leren ook graag om jullie nog beter van dienst te zijn. Maar wat doen we vervolgens met de uitkomsten? Hieronder een aantal zaken waar we aan gewerkt hebben en aan werken om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Communicatie rondom projecten

Rondom de uitvoer van projecten komen een aantal zaken terug. De wens voor proactieve statusupdates, het projectmanagement dat in sommige gevallen beter kan, verwachtingsmanagement (wat kost iets voordat ik het laat uitvoeren?), communicatie in het algemeen. Allerlei punten waar we met het team op hebben ingezoomd en bekeken hebben waar de verbeterpunten liggen.

Enerzijds merkten we dat projectmanagement teveel versplinterd is in het team. Daarom hebben we Paul aangetrokken die als projectleider zal optreden tijdens projecten. Doordat één persoon aandacht heeft voor de projecten overall kunnen we de volgende stap zetten in de dienstverlening. Anderzijds vinden we dat je een vast ritme in projectmanagement mag verwachten bij zowel kleine als grote projecten.

Daarom hanteren wij een vaste werkwijze (afhankelijk van de projectgrote):
• Plan van Aanpak
• Kickoff
• Periodieke updates (met eventueel onepagers)
• Afsluiting

Voortgangsbewaking vanuit consultants

Een aantal klanten geven aan dat zij een proactieve terugkoppeling missen. Of het nu gaat om tickets die via de servicedesk zijn ingediend of vanuit een servicepakket worden opgepakt, we houden je graag op de hoogte van de voortgang. Door bovenstaande werkwijze niet alleen te hanteren voor grotere projecten, maar ook voor kleinere projecten verwachten we dit ook beter onder controle te hebben. Je mag dus verwachten dat we net als bij implementaties werken volgens een standaard aanpak. Van periodieke statusupdates bij grotere projecten (van een aantal dagen werk) tot een samenvatting versturen van wat is besproken tijdens een afspraak bij kleine projecten.

Ben je benieuwd naar de verbeteringen die we hebben doorgevoerd naar aanleiding van het KTO bij Support, in de volgende nieuwsbrief komen we hierop terug.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan rechtstreeks contact met ons op. Dat kan via je klantmanager, via ons kantoor (076-578 09 50) of via de Livits Connect app.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok