Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

31
Mar

Livits Roadmap sessies 2022

31 maart 2022

In onze Klantcommitments voor dit jaar kon je het al lezen; we geven dit jaar vier (online) Livits Roadmap sessies. Lees snel verder om te weten wanneer ze zijn en wat je kunt verwachten!

De Livits Roadmap is een belangrijk onderdeel in het Livits verhaal: Waar staan we voor? Waar gaan we voor? En hoe zie je dit dan terug in toekomstige productontwikkeling? Tijdens een Livits Roadmap sessie krijg je antwoord op die vragen. We blikken samen terug op het afgelopen kwartaal en kijken vooruit naar het komende kwartaal. Na de sessie ben je dus op de hoogte over de voortgang die is gemaakt en waar we het komend kwartaal fors op inzetten qua development capaciteit.

Data Livits Roadmap sessie 2022

De sessies zijn afwisselend gepland op dinsdag en donderdag. Zo zorgen we ervoor dat er gedurende het jaar zoveel mogelijk mensen bij aanwezig kunnen zijn. De sessies vinden altijd plaats van 15:00 - 15:45uur. Zet het dus alvast in je agenda!

  • Roadmap sessie Q1 - dinsdag 12 april
  • Roadmap sessie Q2 - donderdag 7 juli
  • Roadmap sessie Q3 - dinsdag 11 oktober
  • Roadmap sessie Q4 - donderdag 15 december

Hoe zorg ik dat ik erbij ben?

Sta je bij ons geregistreerd als Livits contactpersoon dan ontvang je vanzelf een uitnodiging. Geen uitnodiging ontvangen, maar toch aanwezig zijn? Dat kan. Meld je via deze pagina aan.

Livits Roadmap 2022 - 1e kwartaal

Al onze collega's hebben de Livits Roadmap geprint boven hun bed hangen, maar we kunnen ons voorstellen dat dit voor jou niet het geval is. Via de afbeelding hieronder kun je de Livits Roadmap bekijken zoals we die vorig jaar tijdens het Livits Klantevent hebben aangekondigd.

Roadmap Q1 2022

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok