Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

30
Aug

Even voorstellen... Paul!

30 augustus 2022

Welkom Paul!

Sinds 1 juli ben ik bij Livits begonnen als projectleider. Wellicht hebben we al contact gehad, zo niet dan stel ik mij graag even voor.

Ik ben Paul Buiteman, opgegroeid in Amersfoort. Na wat omzwervingen door het land 20 jaar in Tiel gewoond en sinds ruim 2 jaar woonachtig in Utrecht.

Waarom Livits

Na eerst een carrière te hebben gehad in de ICT heb ik mij de laatste 20 jaar beziggehouden met verenigingsmanagement. Veel ICT-projecten gedaan waaronder de implementatie van eenvoudige websites tot geavanceerde websites met complexe backoffice systemen. Bij Livits kan ik mijn kennis en kunde inzetten om samen met mijn enthousiaste collega’s onze klanten nog beter te ondersteunen.

Naast Livits

Mijn kinderen! Verder sport ik graag en kijk ik graag naar sport, films en series.

Contact

Loopt er een project of start er binnenkort een dan hebben we zeker contact. Zoek je contact met mij dan kan dat via paul.buiteman@livits.nl of via 06 26 79 59 19

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok