Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Koppelingen met Livits

Livits is een open oplossing, waarmee een groot aantal koppelingen met andere toepassingen beschikbaar is. Hier lees je een overzicht van de koppelingen die we nu al hebben.

In onze visie kun je al lezen dat we met Livits een oplossing bieden die open is en slim koppelt. Dat betekent ook dat we koppelingen in verschillende soorten en maten bieden. Deze zijn onder te verdelen in:

Voor alle koppelingen geldt dat we streven naar zoveel mogelijk standaardisatie van een koppeling, waarbij we deze aan laten sluiten bij jullie specifieke wensen. Dat betekent dat we vanuit onze standaard oplossing maatwerk bieden in de implementatie van een koppeling. Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is, neem dan contact met ons op.

Generieke koppelvlakken

Livits gaat mee met de tijd. Daarom zetten wij in op de ontwikkeling van API-gebaseerde generieke koppelvlakken. Hiertoe hebben we al een generieke REST API beschikbaar, die bij meerdere klanten wordt ingezet. Wil je meer weten over onze REST API, of hiervan de specificaties ontvangen, neem dan contact met ons op.

Koppelingen met financiële pakketten

In Livits worden vaak financiële gegevens verwerkt. Daarbij gaat het om zaken als betalingen voor deelname aan een bijeenkomst, de kosten voor het bijwonen van een training of over het berekenen van de contributie. In dit soort situaties is een geautomatiseerde koppeling met een financieel systeem van grote toegevoegde waarde. Het voorkomt fouten die kunnen ontstaan bij het handmatig overnemen van gegevens, en bespaart enorm veel tijd voor medewerkers op het bureau. 

Daarom is er met een de meest gebruikte financiële applicaties al een koppeling gerealiseerd. Hieronder staat een opsomming van de operationele koppelingen.

Koppelingen met andere toepassingen

Naast de generieke REST API en de koppelingen met financiële systemen, zijn standaard koppelingen beschikbaar naar een aantal specifieke toepassingen. 

iBabs

iBabs logo

Vergaderen is een noodzakelijk kwaad bij elke professionele ledenorganisatie. iBabs biedt hierbij ondersteuning om papierloos vergaderen mogelijk te maken. Dit wordt nog eenvoudiger door de koppeling tussen Livits en iBabs.

Datumprikker

Om eenvoudig de beste datum en tijd voor een bijeenkomst met meerdere personen te vinden, biedt Datumprikker de uitkomst. Daartoe hebben we een koppeling met Livits gerealiseerd.

MailChimp

Mailchimp

Via de Mailchimp API kunnen vanuit een mailinglijst in Livits nieuwsbrieven verstuurd worden in Mailchimp. De basis van de mailinglijst in Livits is een dynamisch selectie.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok