Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

07
Sep
Nieuws

Even voorstellen...Bram!

7 september 2021

“Hallo! Ik ben Bram en ik zit in het 3e jaar van mijn studie HBO-ICT & Media Design bij Fontys Hogeschool in Tilburg. Ik ben 20 jaar en ik woon in Oosterhout.”

Aan het einde van het 2e jaar van mijn studie mocht ik op zoek naar een leuk adres waar ik stage kon lopen. Via een medestudente ben ik uiteindelijk uitgekomen bij CCI . De opdracht die zij hadden sprak mij enorm aan, waardoor ik onmiddellijk heb gesolliciteerd. Het enthousiasme van degene die ik heb gesproken is wat mij over de streep trok om uiteindelijk hier stage te gaan lopen.

Wat ga ik doen bij CCI
In mijn stageopdracht ga ik mij bezig houden met het zoeken naar verbeterpunten binnen de User Interface van de Livits applicatie. Dit doe ik door middel van verschillende onderzoeksmethodes. De grootste verbeterpunten ga ik vervolgens samen met het development team doorvoeren in de applicatie.


Wat doe ik naast CCI?
Naast CCI werk ik in de weekenden en vakanties bij het mooiste themapark van de wereld, de Efteling. Daar ben ik Junior Gastheer in het Sprookjesbos. Naast dat ik er werk, houd ik me ook bezig met de Efteling in mijn vrije tijd en bezoek ik ook graag andere parken. Ook ben ik ontzettend fan van Formule 1, dus probeer ik elke racezondag voor de buis te zitten om de race op de voet te volgen.

 

Ook net als Bram interesse in een stageopdracht bij CCI? Neem dan contact met ons op en wie weet vinden we ook een mooie opdracht voor jou om praktijkervaring op te doen.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok