Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

24
Feb

Even voorstellen… Tim!

24 februari 2022

"Hallo! Ik ben Tim, 23 jaar en ik volg momenteel het derde jaar van mijn HBO studie Software Engineering op Fontys Hogescholen in Tilburg. 

Onderdeel van mijn opleiding is het doen van een stage. In de periode februari ’22 tot en met eind juni doe ik mijn stage dus bij CCI."

Wat ga ik bij CCI doen? 

Ik ga mij bezighouden met een onderwerp dat al op de Roadmap van Livits staat. Namelijk de toekomst van de (Outlook)Plugin. 

Ik ga beginnen met onderzoek doen naar de huidige plugin. De vraag die centraal staat: Is de laatste plugin geschikt als technische basis voor de toekomst?  Ik zal een advies uitbrengen met welke techniek(en) de plugin van de toekomst gemaakt moet worden. 

Om dit advies goed te kunnen geven moet ik natuurlijk ook weten wat die plugin allemaal moet kunnen. Dit bepalen we op basis van wensen/eisen van de gebruikers van Livits.  

Na de onderzoeksfase ga ik aan de slag met het maken van een Proof of concept zodat we een goed idee hebben van de haalbaarheid. 

Als ik niet bij CCI werk, wat doe ik dan? 

In mijn vrije tijd game ik graag, zowel online als offline. Ook doe ik wekelijks behendigheidstraining met mijn hond, een kruising tussen een doodle en een lagotto. Soms houdt hij alleen nog meer van de snoepjes dan van de oefeningen 😉. 

Ook net als Tim interesse in een stageopdracht bij CCI? Neem dan contact met ons op en wie weet vinden we ook een mooie opdracht voor jou om praktijkervaring op te doen. 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok