livits.nl

Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Herken jij ook...

Verschillende losse systemen

Vaak gebruik je als professionele ledenorganisatie meerdere softwaresystemen. Deze zijn lang niet altijd aan elkaar gekoppeld. Daardoor moet je gegevens op meerdere plaatsen beheren en aanpassen. Of je hebt allerlei exports nodig en handmatige acties. Dat is foutgevoelig en niet efficiënt.

Geen goed inzicht?

Je wilt weten hoe je er als vereniging voorstaat. Hoeveel nieuwe leden heb je? Hoeveel opzeggingen? Hoe wordt de nieuwsbrief gelezen? Maar ook

Meer nodig voor communicatie en ledenbinding

Meer dan ooit is het nodig om te communiceren. Leden verwachten meer van dienstverlening

Neem contact op

Livits is dé one-stop-shop voor ledenadministratie, communicatie, contributie en facturatie.

Aanmelding

Laat potentiele leden lekker snel en makkelijk aansluiten bij jouw vereniging

Overtuig potentiële leden om zich aan te sluiten bij jouw vereniging. En zorg voor een soepel proces van onboarding met een geautomatiseerd aanmeldformulier. Zo vermijd je onnodig en foutgevoelig handmatig werk bij het inschrijfproces en is de eerste kennismaking van het lid met de vereniging direct positief en professioneel!

360 graden beeld van je leden

Alle data in één database: altijd en overal op de hoogte van de laatste informatie over je leden

Om te zorgen voor overzicht en inzicht is het belangrijk om al je gegevens op één centrale plaats te bewaren. En dat wijzigingen overal worden doorgevoerd. Door het combineren van de verschillende gegevens krijg je bovendien inzicht in je ledenbestand en de betrokkenheid van je leden. Informatie die altijd en overal beschikbaar is.

Community

Centraliseer je ledencommunicatie via een community platform en app

Hoe betrek je je leden bij de vereniging? En hoe breng je ze met elkaar in contact? Misschien wel één van de belangrijkste actuele vragen bij brancheverenigingen en beroepsverenigingen. Gericht en op maat communiceren is belangrijk. Een gepersonaliseerde nieuwsbrief kan een goed middel zijn. Maar ook een online community. Of stroomlijn de communicatie en verhoog engagement met de Bundeling app. Dit alles is mogelijk vanuit één online platform.

Contributie

Bereken en factureer makkelijk contributie en toon je meerwaarde

Contributie en facturatie: misschien niet het leukste onderwerp, maar het moet goed gebeuren. Immers: zonder contributie en facturatie geen vereniging. Je wilt zeker weten dat de data waarop je de contributie baseert correct is. Dat je geen onnodig en foutgevoelig handmatig werk verricht. Misschien wil je contributie differentiëren. Met Livits heb je beschikking over een zeer krachtige contributie -en facturatiemodule waarmee dit allemaal mogelijk is.

Beveiliging

Beveiliging en AVG zijn onze zorg. Zodat jij je op de leden kunt focussen

Als vereniging beschik je over veel gegevens van leden. Natuurlijk wil je zeker weten dat je voldoet aan de AVG. Maar je wilt er ook zeker van zijn dat de data van je leden op een veilige manier wordt bewaard en dat de beveiliging zo goed mogelijk geregeld is. Livits voldoet aan de hoogste eisen op gebied van beveiliging. Ook zijn we ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Neem contact op

Wat klanten van ons vinden

Meer dan software alleen

De kennispartner voor verenigingen

Test... 

Livits zorgt voor:

Neem contact op

Meer weten?

Vul je gegevens in en Maarten belt je binnen 1 werkdag terug voor een vrijblijvende kennismaking met Livits.