Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

08
Oct
Interviews

Interviews UI

8 oktober 2021

Zoals misschien al vernomen is ben ik 30 augustus gestart als stagiaire bij CCI Groep. Deze periode ga ik me vooral bezighouden met het verbeteren van de user interface en daarbij heb ik jouw hulp nodig, als klant en gebruiker van Livits.

Wat is een "user interface"?

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen weet wat een user interface nou precies is. Daarom hier een korte uitleg: De user interface is het deel van een programma dat de interactie tussen de gebruiker en de computer mogelijk maakt, zodat de gebruiker opdrachten aan de computer kan geven. Een goede user interface betekent dat de gebruikersvriendelijkheid van een applicatie zo hoog mogelijk is.

De interviews

Ik wil jou graag uitnodigen voor een interview waarin we kunnen praten over wat jij graag ziet veranderen in Livits op het gebied van de user interface. Door jezelf aan te melden weet ik dat je bereid bent om deel te nemen aan een interview. Ik zal vervolgens contact met je opnemen zodat we een datum en tijd in kunnen plannen. Dit interview zal 20 tot 30 minuten duren en zal plaatsvinden via Microsoft Teams (Ik zal aan het begin van de meeting toestemming vragen of de meeting opgenomen mag worden). Mocht je je na het aanmelden bedenken en toch niet deel willen nemen, laat het dan even weten aan mij.

Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd heb. Bij vragen kan je altijd contact opnemen via: bram.stultjens@ccigroep.nl .

Inschrijven

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok