Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

25
Mar
Blogs

Even voorstellen... Tessa Schel!

25 maart 2021

Begin deze maand is Tessa Schel begonnen bij CCI Groep als Webdeveloper. Tessa stelt zich graag even voor!

'Ik ben Tessa, 29 jaar en sinds 1 maart ben ik in dienst bij CCI Groep als Webdeveloper. Ik kom uit Zoetermeer en woon nu een jaar samen met mijn vriend in Breda.

Ik heb na een creatieve studie de switch gemaakt naar de ICT. Tijdens mijn minor heb ik plannen geschreven om websites van musea beter aan te laten sluiten op hun doelgroep en concepten uitgewerkt voor apps. Vanuit die interesse heb ik de overstap gemaakt. Mijn eerste ICT werkervaring was als support en servicedeskmedewerker. Ik vond het contact met klanten leuk, maar wilde toch wat meer technische kennis opdoen. Vervolgens heb ik een traineeship gedaan om mij om te scholen naar developer. Na een maand training heb ik middels detachering veel verschillende werkervaringen opgedaan op het gebied van backend development en beheer. Door mijn creatieve achtergrond was ik op zoek naar een baan waar ik deze kant meer in kwijt kon. Het liefste ook in direct contact met klanten. Bij CCI heb ik deze combinatie gevonden als webdeveloper.

In mijn vrije tijd hou ik er van om bordspellen te doen met vrienden, in de natuur te wandelen en als het weer kan, regelmatig op stedentrip te gaan.

Hopelijk tot snel!'