Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Livits Updates

 • Livits Update
  12
  Aug

  Nieuw in Livits: Release 2021.4.285

  Favoriete websites in je browser, favoriete muziek in je afspeellijst en vanaf nu ook favoriete 'tabs' in Livits!

  In deze release een veelgevraagde wens waarmee we weer een mooie bijdrage leveren aan ons klantcommitment om de gebruiksvriendelijkheid van Livits te verbeteren.

  Lees (en kijk) snel verder!

  Lees meer
 • Livits Update
  02
  Jul

  Nieuw in Livits: Release 2021.4.259

  Met het politieke reces (en belangrijker misschien wel, ook jouw vakantie) voor de deur en een tv die door de bomvolle sportzomer overuren draait. Is het waarschijnlijk vechten voor jouw aandacht. Toch hopen we een paar minuutjes van je te krijgen voor deze Livits update.

   

  Met deze release verbeteren we wederom de gebruiksvriendelijkheid van Livits en komen we met een uitbreiding voor de bijeenkomstenmodule. Lees snel verder!

  Lees meer
 • Livits Update
  11
  May

  Nieuw in Livits: Release 2021.4.211

  De eerste Livits Update op livits.nl. Dat voelt goed, als thuiskomen zou je kunnen zeggen! Doe je niks liever dan hyperlinks naar documenten maken in het Livits CMS? Dan bespaar je vanaf deze release flink wat kliks en dus tijd. Lees snel verder!

   

  Lees meer
 • Livits Update
  31
  Mar

  Nieuw in Livits: Release 2021.4.179

  De lente is nu écht losgebarsten en de natuur maakt zich op om in volle glorie haar kleuren te laten zien! Over Livits en kleuren gesproken; zorg dat je bij het Livits Roadmap Event bent! Deze release een behoorlijk lange lijst met zichtbare verbeteringen in de user interface van Livits. Lees snel verder.

  Lees meer
 • Livits Update
  01
  Mar

  Nieuw in Livits: Release 2021.4.167

  Niet alleen de thermometer, maar ook de Livits login afbeelding laat zien dat de lente in aantocht is!

  Deze release geen lange lijst met zichtbare verbeteringen, we hebben vooral 'onder de motorkap' gelegen. Toch is er wel een zichtbare verbetering die bijdraagt aan het nakomen van een klantcommitment dit jaar. Lees snel verder.

  Lees meer