livits.nl

Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Herken jij ook...

Verschillende handmatige processen

Ledenadministratie kost veel tijd. Nieuwe lidmaatschappen, het actueel houden van gegevens en het factureren van contributies en abonnementen. Ook goede ledencommunicatie is erg arbeidsintensief. Deze processen automatiseren of digitaliseren bespaard veel tijd. En zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is dit de moeite waard.

Verschillende losse systemen

Als vereniging gebruik je vaak meerdere softwaresystemen; een financieel systeem, een mailprogramma, een CRM en misschien nog wel meer. Deze zijn vaak niet aan elkaar gekoppeld. Gegevens moeten daardoor op meerdere plaatsen beheerd worden. Dit levert veel onnodig handwerk op wat foutgevoelig en inefficiënt is.

Geen goed overzicht

Als vereniging wil je weten hoe je ervoor staat. Hoeveel nieuwe leden heb je? Hoeveel opzeggingen? Hoe wordt de nieuwsbrief gelezen? En natuurlijk wil je op maat communiceren met je achterban, op basis van interesses of segmentatie. Dit alles vraagt om realtime inzicht in de laatste stand van zaken. Aangeboden in een eenvoudig overzicht.

Neem contact op

Livits is dé one-stop-shop voor ledenadministratie, communicatie, contributie en facturatie.

Aanmelding

Laat potentiële leden snel en makkelijk aansluiten bij je vereniging

Overtuig potentiële leden om zich aan te sluiten bij jouw vereniging. En zorg voor een soepel proces van onboarding met een geautomatiseerd aanmeldformulier. Zo vermijd je onnodig en foutgevoelig handmatig werk bij het inschrijfproces en is de eerste kennismaking van het lid met de vereniging direct positief en professioneel! Trouwens: we kunnen nog veel meer processen automatiseren!

360 graden beeld van je leden

Alle data in één database: altijd en overal op de hoogte van de laatste informatie over je leden

Om te zorgen voor overzicht en inzicht is het belangrijk om al je gegevens op één centrale plaats te bewaren. En dat wijzigingen overal worden doorgevoerd. Door het combineren van de verschillende gegevens krijg je bovendien inzicht in je ledenbestand en de betrokkenheid van je leden. Informatie die altijd en overal beschikbaar is.

Communicatie

Centraliseer je ledencommunicatie via het Livits-platform

Hoe betrek je je leden bij de vereniging? En hoe breng je ze met elkaar in contact? Misschien wel één van de belangrijkste actuele vragen bij brancheverenigingen en beroepsverenigingen. Gericht en op maat communiceren is belangrijk. Een gepersonaliseerde nieuwsbrief kan een goed middel zijn. Maar ook een online community. Of stroomlijn de communicatie en verhoog engagement met de Bundeling app. Organiseer interessante bijeenkomsten en trainingen. Dit alles is mogelijk vanuit één online platform.

Contributie

Bereken en factureer gemakkelijk contributie en toon je meerwaarde

Contributie en facturatie: misschien niet het leukste onderwerp, maar het moet goed gebeuren. Immers: zonder contributie en facturatie geen vereniging. Je wilt zeker weten dat de data waarop je de contributie baseert correct is. Dat je geen onnodig en foutgevoelig handmatig werk verricht. Misschien wil je contributie differentiëren. Met Livits heb je beschikking over een zeer krachtige contributie- en facturatiemodule waarmee dit allemaal mogelijk is.

Beveiliging

Beveiliging en AVG zijn onze zorg, zodat jij je op de leden kunt focussen

Als vereniging beschik je over veel gegevens van leden. Natuurlijk wil je zeker weten dat je voldoet aan de AVG. Maar je wilt er ook zeker van zijn dat de data van je leden op een veilige manier wordt bewaard en dat de beveiliging zo goed mogelijk geregeld is. Livits voldoet aan de hoogste eisen op gebied van beveiliging. Ook zijn we ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Neem contact op

Wat klanten van ons vinden

Meer dan software alleen

De kennispartner voor verenigingen

Livits is al bijna 20 jaar dé softwareapplicatie voor verenigingen. We doen niets anders en daarmee kunnen we zeggen dat we specialist zijn in dit vakgebied. We weten wat er speelt, kennen ervaringen van andere, vergelijkbare verenigingen.

Met Livits haal je daarom niet alleen een specialistisch pakket in huis, maar ook een kennispartner met veel kennis en ervaring in de markt.

Livits zorgt voor:

Neem contact op

Meer weten?

Vul je gegevens in en Maarten belt je binnen 1 werkdag terug voor een vrijblijvende kennismaking met Livits.